20 June 2016

Celcom Internet unlimited kuota 2016



Assalamualaikum...

Ada beberapa soalan yang mana mungkin hampir seluruh warga Malaysia akan jawab "Ya !!".
Malah bukan sahaja di Malaysia, di seluruh dunia juga jika diajukan soalan sebegini pasti akan beri jawapan yang sama ...


Ini soalannya :-

Suka dengan Internet ??

Nak dapat free Internet tanpa had ??

Nak internet berkelajuan tinggi ??



haha.. memang tidak asing lagi dunia serba teknologi ni mampu menarik minat semua orang dengan hanya INTERNET !!
Tapi biasalah, dekat Malaysia ni sebenarnya kelajuan Internet taklah seberapa laju dengan negara Barat nun jauh di sana tu..
Lepastu, Harga langganan Internet pulak memang kebanyakannya tak masuk akal !! ( Tapi bukannya semua )


Tapi kali ni admin nak cerita sikit, bagaimana nak dapatkan internet banyak kuota dari Celcom dan Digi.

Celcom telah menghadkan internet burung hantu dan ada pulak kena bayar untuk tambah kuota jika lebih 10gb.

ok kali ni nak share bagaimana dengan menggunakan trick dapat internet unlimited kuota.

1. mula-mula subsribe plan bulanan 38, 
2. lepas tu pergi facebook page UnlimitedKuota.ML .
mereka menjual akaun vpn yang telah dimodified agar kuota celcom menjadi freeze,
3. setelah anda buat bayaran anda akan diberikan akses untuk download config khas untuk app openvpn,
4. Download Confiq guna Google Chrome Sahaja.
5. Buka openvpn dan start connection
6. cek kuota dengan "Bal Status" ke 28882, lihat jika kuota jalan sila disconnect dan reconnect. jika tidak jalan anda boleh layan internet unlimited.

Jadi total kos perbulan untuk unlimited internet data adalah rm38(celcom)+30(vpn) = Rm68.

UnlimitedKuota.ML juga ada trick internet DIGI boleh tambah kuota DIGI jadi 10gb .

berbaloilah 10gb untuk DIGI hanya bayar vpn rm30, tapi celcom kena banyak sikit.
setakat ni hanya UnlimitedKuota.ML yang ada server stabil dan kelajuan takde putus-putus line. smooth je.

https://www.facebook.com/unlimitedkuota/

17 April 2015

Kaspersky 2015 Trial Reset Activation Manually No virus


Kaspersky 2015 trial reset Manually No virus  No Scam No survey

Hi Do you like Kaspersky ??

Yes I do they have best detection ever no False detection..

I have used this antivirus from 2008 - 2015.

But now I dont want to buy Activation keys just want to use trial usage 30 days

okay

I assumed you have found many Kaspersky trial resetter out there..

But Beware it contain malicious adware and virus.. my instinct tell me trust me..


I have used some usually resetter and my browser keep log me out and asked me to re-login each time.

okay so I came out with this batch file, it do the same way resetter crack the kaspersky but it does with-out nasty messy keylogger trojan inside my pc. It is manual no hassle

If you cant reset your product maybe yours is different :::

+TESTED ON =

+WINDOWS 7 x64
+Kaspersky Internet Security 2015  v15.0.1

How To use::

1. Kaspersky > Setting > DISABLE SELF DEFENSE
2. Run Bat File according your windows (Run as Admin)
3. Voila activate trial again.
4. Thanks

Download Here
-KIS_Trial_Resetter_Windows 7 x64

-KIS_Trial_ResetterWindows 7 x86

**Some People said it not working, maybe it is different version of kaspersky or windows..**

09 September 2014

Kursus Training Of Trainer - Melahir Penceramah Palestin

Bismillahirrahmanirahim


Alhamdulillah, Allah masih memberikan aku peluang untuk menaip dan bernafas lagi, dengan masih memakai agama Islam, semoga Allah mengizinkan aku untuk Istiqomah.


Aku pun tak tahu macam mana tiba-tiba aku boleh ikut kursus ToT Palestin ni, adalah beberapa hari sebelum hari kursus tu, aku naik kereta sembang-sembang dengan ayah, 

" Abang ko nak masuk tak kursus public speaking?"
(yang sebanarnye lebih ke palestin, bukan nak public speaking sangat)

27 December 2012

How to Download Quran Android audio recitation file manually



Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. 
When I bought my first android phone I downloaded many app, and this app Quran Android. 
Quran Android is best quran app for smart phone user, it has many features like translation, tafseer and also recitation per verse.
but if you want to listen to recitation you must have internet connection so you can download offline audio data for recitation, but also the audio files size is big approx 300-500mb for 30 juz depend on reciter and quality.
so today i wanna to teach how to download recitation files manually for offline usage so you can sell it give it to others.

17 July 2012

Download Ebook The Five Love Languages Of Children

Download free ebook The Five Love Languages Of Children (EPUB can convert to pdf)

Does your child speak a different language? Sometimes they wager for your attention, and other times they ignore you completely. Sometimes they are filled with gratitude and affection, and other times they seem totally indifferent. Attitude. Behavior. Development. Everything depends on the love relationship between you and your child. When children feel loved, they do their best. But how can you make sure your child feels loved? 

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...